Del 1 "Startskottet för flytten har gått"

Ah äntligen har vi börjat inflytten! Inatt sover vi alla hemma men imorgon så blir det La grande inflytt :-)
Gjorde inte många timmar idag på jobbet så inflytten började rätt tidigt på dagen, med ett avbrott för pappersskrivning på banken. Hade även hoppats hinna till Lindex och köpa en urfin kofta jag såg där, men det hann jag inte alls med... men hoppas verkligen jag hinner det imorgon eller senast lördag. Bara hoppas att färgen och storleken också finns kvar...

Idag var min sista arbetsdag på gamla jobbet, blev uppvaktad  med tårta och fick en jättefin (gigantisk) ljuslykta som jag ska ha på trappen. Är rörd över hur fint jag blivit avtackad och uppvaktad överallt... även om jag känner i mitt hjärta att jag gjorde helt rätt val angående jobbet så känndes det trots det lite vemodigt att lämna det. Men jag kommer med största sannolikhet maila med dels min efterträdare och några till, så lite koll kommer jag ha på sån't som är på gång och inplanerat.

Nu är jag helt slut, I sover och jag är helt själv. J är kvar i huset och målar för fullt i I:s rum så det ska bli klart så fort som möjligt. Måset bara säga att jag har underbara föräldrar. Min mamma, hennes man och min mormor och hennes vännina kom ner och hjälpte oss i em. Och då kom mamma och hennes man F hem från Malta i em!! Och imorgon kommer min pappa ner och hjälper oss. Även J:s familj är toppen! J:s pappas bil har vi lånat jättemycket (då den har dragkrok) och svägerskans kille hjälper till som en tok och farmor är barnvakt imorgon till I, han får även sova hos henne imorgon.
Det är fint att ha familj!

Nu måset jag vila lite, mina händer känns som russin och jag känner mig helt slut!
Kram

PS. NU blir det inte blogg på många dagar, detta inlägg var ett bonusinlägg hihi.

Känslan av

att det är typ Julafton imorgon har infunnit sig hos mig. Det är liksom den där känslan av att något härligt ska hända, förväntansfull och lite pirrigt.
Imorgon Ä N T L I G E N flyttar vi OCH dessutom så slutar jag min nuvarande anställning.
Man kan alttså säga att det är ett avslut och ett påbörjande imorgon - underbart!

Däremot innebär detta nästan helt säkert att bloggandet kommer att bli lagt på is ett tag framöver. Dels då p g a flytten men också att det tar upp till 10 dagar innan internet kommer att kopplas in i huset samt att jag börjar nytt jobb på måndag och misstänker att jag kommer vara rätt trött och slut när jag kommer hem från jobbet.
Men så ni vet, ni som läser här att jag inte bara slutat skriva utan att jag ämnar att skriva så snart det går, jag hinner och orkar.

Dagens goda:
Extrapris på lösgodis hos ICA.

Dagens jobbiga:
Fortsätt att packa ner i kartonger i em/kväll.

Kram från en glad skit

Avslut

Idag har varit en bra dag. Har haft avslutningssamtal med min chef, ett mycket bra och givande samtal. Sen bjöd han ut mig på lunch, samt två till chefer som jag har haft bra kontakt med under min anställning. Fick även ett jättefint rekomendationsbrev och en tavla i present. Hade faktiskt ingen aning om att jag skulle bli så "uppvaktad" men det kändes väldigt bra och ett trevlig sätt att avsluta min anställning på.

Fast riktigt slutat har jag inte, utan det gör jag om tre dagar. Men något säger mig att dessa dagar kommer gå i ett rasande tempo, det är att göra varje em/kväll efter jobbet. Det är bankmöten, packning, ännu mer packning och ja tusen samtal till olika företag med mer.

Nu ska jag titta lite på tv och sen sova!
God natt!


Socker

Idag var en sån dag som jag inte har kännt mig helt hundra. Hade huvudvärk hela fm, men efter en coca cola och en alvedon lättade det upp aningen och sen till em-fikat bjöds det på tårta på jobbet, så jag har klarat mit igenom dagen med socker inser jag! Jättebra...
Men jag blev glad när jag kom hem och såg lönekuvertet och när jag öppnade det insåg jag att det var mitt första lönebeskedd på 10 månader där det inte står "vård av barn"... det var bara en ren lön helt enkelt :-)

Annars var ju jobbdagen rätt soft faktiskt, har varit ut och kört i nästan 2/h i olika ärenden. Kul att också köra en annan bil än vår. Och som vanligt har det varit så lugnt så jag och min efterträdare har hittat på arbetsuppgifter till varandra, då av typen "Mailar du den personen om det som är verkligen inte bråttom men bra att ha gjor i alla fall" och "Kanske vi kan rensa ur den pärmen också" eller "Ska vi rensa outlook korgen kanske då..." och "JA! Det är fika, vi kan fördriva en halvtimme med rätt att inte göra något"... typ så har mina dagar sett ut sen jag kommit tillbaka från semestern, ja ärligt faktiskt!

Anledningen till att jag vågar skriva detta nu utan att jag tror att jag får äta upp det på måndag är att jag inte berhöver bry mig längre, på måndag har jag bara 4 dagar kvar och då kvittar det om så helvetet bryter loss under denna vecka för j a g kommer inte involvera mig/starta upp något nytt på den korta tiden.

Fredagslistan
Då: Tränade jag
Nu: Har jag ätit för mycket socker (igen)
Sen: Måste jag shoppa kläder

Nu ska jag inte sitta här en fredagskväll mer så hej då!

Stina

Vår 4:e familjemedlem som jag skrev om igår heter Stina och ska bo hos hos i en månad ungefär. Och katt är hon också :-) Vi ska vara kattvakt åt familjen C-C som ska båtluffa en månad i Grekland.
Ska bli jättemysigt att ha en katt igen, även om bara tillfälligt. Får se om I kommer tjata ihjäl sig sen om att vi också ska skaffe en katt igen.

Igår var en riktig mysig em, jag och I var bara hemma (J hade inte lika stor tur utan fick fixa och dona en hel del). Hur som, jag och I byggde koja i sängen, byggde tågbana, läste bok, dammsög, duschade och avslutade med att titta på Byggare Bob. En riktig lugn och skön em/kväll, det behövde nog vi båda två kände jag. Och egentligen även J... men snart så får vi hoppas att det blir lite lugnare för även hans del, men han är duktig min kära make.

Måste säg att det är mycket skit på tv just nu, längtar tills Desperate Housewives börjar igen - det är verkligen en klockren serie som bara måste följas enligt mig! Åh och snart har jag tv i sovrummet igen...tänk så härligt att ligga nerbäddad och få titta på DH!

Träningen som jag kom igång med här för några veckor sen har kommit av sig. Och inte lär det bli bättre när jag börjar nya jobbet, suck... nåja, det får lösa sig framöver.

Ja inte hade jag myckte vettigt att skriva om.
Hej då

Ingen lust

Igår hade jag ingen lust att skriva här så jag lätt bli helt enkelt. Ska rent allmänt försöka bli bättre på att inte göra saker som jag inte har lust med, ibland är man för snäll och mesig kan jag känna. Men det är ju faktiskt min tid och varför ska jag ägna den åt saker jag inte känner för?!
Den lilla fritid jag har ska ägnas åt det jag vill och inget annat och första prio har min son I och min man J!

Annars så händer inte så mycket, trots det är allt upp och ner. Varje dag är det något nytt som måset fixas nu inför flytten och där har ingen av oss i familjen så mycket att välja på, vare sig vi har lust eller inte. Men det är ju såklart okej, för vi har ju jättelust att flytta in i huset och då får man jobba lite hårt innan för att allt ska klaffa så smidigt som möjligt nästa vecka.
Igår var vi och köpte färg till I:s rum, det blir en fin grön nyans, så J ska börja med att spackla och måla redan nästa torsdag när vi får nycklarna.

Förresten, i slutet av september blir vi 4 i familjen....

HAHA nu fick ni något att fundera på!!!

Krulligt hår

Måste bara lufta det jag kommit på:

Jag gillar inte killar som har småkrulligt hår, eller jag gillar inte det utseendet närmare bestämt inte personen i fråga. Exempelvis Justin Timberlake, han har sån't småkrulligt hår och jag tycker det är väldigt osexigt och osnyggt.
Men tydligen tycker inte några av världens vackraste kvinnor som jag... tur att vi inte har alla lika smak :-)

Bara det ville jag dela med mig!

Flängande helg

Måndag... när klockan ringde imorse var jag inte alls redo att gå upp, kände mig helt slut! Var en lugnt morgon dock, I har sovit hos mormor så jag var helt själv på morgonen och kunde ta allt i min takt (dvs snabbt). Kan inte komma ihåg när jag vaknade själv en vardagsmorgon.

Helgen var ett farande hti och dit, men bra. I fredags var det hem från jobbet, greja undan lite hemma, fixa middag till mig och I och sen möta upp J och hans pappa vid huset, där J höll på att montera ihop en gungställning till I - gissa om han var glad! Sen på lördagen åkte vi upp till I:s mormor, hann också över en sväng till I:s morfar. Då min farfar bor där så hälsade vi också på honom, har inte haft tillfälle att träffa honom sen han fick sin stroke här för några veckor sen så det känndes bra att få se honom själv och se att han faktiskt var hyfsat bra. Sen i alla fall tillbaka till mormor, äta och så, J och F åkte in till stan sen för att springa Midnattsloppet. Jag la I och tog en skönt bad och sen hade mamma och jag en skön och avkopplande kväll i soffan. Det var skönt att ha lite tid bara med mamma, sitta och prata och så. Sen på söndag, tidigt uppe då I vaknade redan vid 6.35...  men, men vid 9 åkte jag och J (I bler kvar som sagt för att sova hos mormor ännu en natt). Det var Ikea som skulle avhandlas, köpte lite småprylar och kolla in vad vi kan tänkas vilja ha/behöva till huset. Sen hem och packa, packa och ännu mer packa. Så slitigt och tröttsamt att packa men nu tror jag att vi är på god väg att snart vara klara. Vi "firade" den lyckade packningen med hamburgare från Mc Donalds sen :-)

Veckan som kommer tror jag kommer gå i samma anda, fixa det enda och fixa än det andra... "Att göra listan" är rätt lång och samtidigt jag insett att vi måste fixa visa grejer inför Thailandresan också (pass och vaccineringar framför allt). Och allt tar ju sin tid och tid finns ju bara på em efter jobbet.
Tycker lite synd om I just nu, det är mycket för honom att vara mitt i  ibland, det märks att han tycker mellan varven att det stressas en hel del men det är svårt att göra något åt det nu när vi är mitt i det. Men snart blir det mycket lugnare, närmare bestämt efter den 29 aug - då flyttlasset går!

Nej nu ska jag gå igenom post och mail.
Ciao


Åh ljuva fredag

Det är så härligt med fredagar! Aldrig har jag uppskattat fredagr så som nu när jag har börjat jobba igen. Liksom redan när man vaknar vet man att man snart har helg och ledighet framför sig, aah härligt!

Igår då, hade vi kompisar som kom över på middag, M och M. Vi åt hemmagjord pizza och prata massor, kul att höra om M:s nya jobb som socialsekreterare. Är verkligen glad för hennes skull att hon fått jobb nu. Sen när dom hade gått och I sov åt vi lite chocklad, ljuuuvligt gott det med. Tittade också på "Från koja till slott" men det var ingen omvandling jag gillade direkt. Förra veckan däremot var precis min stil, mysigt, lagom "modernt" och snyggt!

Ett momtent jag tänker införa i denna blogg:

Fredagslistan

Då: Sommar...
Nu: Väntar jag på den nya Ikea-katalogen, har på känn att den kommer till stor användning snart!
Snart: Kommar allt var upp och ner, på ett bra sätt!
Senare: Semester och förhoppningsvis lite lugn också.

Kram

Dagens

Blev ett mellanting mellan morgon och em blogg, fick tillfälle nu så bäst att passa på.

Sitter och håller på med delårsrapport, men snart klar annars är det rätt lugnt. Sen ärligt så börjar jag såklart också trappa ner, tänk att det bara är 2½ vecka kvar här... tiden har gått fort och inte har det varit så enkelt alla gånger heller - J om någon vet det!
Men det är tur att man har en fantastisk man och en toppen familj runt om en som stöttar en i vått och torrt! Och så chocklad, en riktit stämningshöjare haha! Nä skämt å sido, man ska inte glömma bort hur bra man har det och vilken fin familj jag faktiskt har. Älskar Er!

Igår var det lugnt efter jobbet, var och tittade på spiskasetter och sen åkter vi till en möbelaffär en sväng också. Vi funderar på att mura upp en öppen spis rätt omgående i huset, dvs. om skorstensstocken är ok. Det får vi ta sotaren dit för att bedömma. Men jag önskar mig verkligen en öppen spis, har jag alltid gjort så jag hoppas det ska funka.

Nä, det blir ett kort och rätt trist inlägg idag.
Kram

Ändrad tid

Måste meddela att jag inte kommer att kunna skriva blogg på morgonen längre utan bloggandet kommer troligtvis förläggas till em.
Men min ambiton är att skriva daglligen, undantag helger!

Så ni vet, mina trogna läsare :-)

Tankar lite dit och hit

Åååh jag känner mig så uttråkad och lite låg idag. Fantiserar om att få gå ner på stan och köpa en påse med lösgodis och sen titta på någon halvbra film ikväll. Men men så blir det inte. Det blir nog att laga spaghetti och köttfärssås ikväll och förhoppningsviss en promeande efter det.

Igår tränade jag, skönt. Tänkte på det L skrev i mitt förra inlägg, om hur mycket vi tränade när vi gick i gymnasiet och att det var ju det som var vår agenda och inte så mycket mer. Det stämmer verkligen, träningen var livsnödvändig för oss, att köre 2 pass på raken var inga problem som helst och dessförinnan hade man ju värmt upp på trampmaskinen in minst 30 minuter, galet! Uuha, när jag tänker tillbaka på den tiden kan jag skämmas lite för jag och L utnämde oss själva till gymmets "okrönta drottningar" - fast himla skoj var det också! Då hade man ju inte mer vett i skallen än att man tycket att precis allt kretsade kring just en själv.
Men som sagt,  vi hade himla skoj och vältränade tror jag också vi var, fast en hel del blev nog "förstört" då vi kombinerade den hårda träningen med minst lika hårt festande :-)

Jag skulle kunna skriva en hel bok om mitt och Ls framfarande, troligtvis skulle inte många fler än just vi två tycka att det vore kul att läsa haha. Men det jag menar är att vi har kännt varandra så länge, gjort så mycket ihop och gått igenom mycket tillsammans. Här om dagen när vi höll på att packa inför flytten hittade jag gamla album från kanske när vi var  18-20 år något... hihi vilka bilder och vilka minnen! När vi ses nästa gång L så be mig ta fram dom, jag garanterar att det kommer bli många skratt och en resa genom "minneslandet".

Nä men hej och hopp då!

Tjoho

Jag känner för att skriva mycket men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om... så det blir väl om det som tar upp mina tankar mest just nu: FLYTTEN.

I em ska vi till vårat hus, vi har kommit överens med dom som sålt det att vi ska få mäta och så lite innan tillträdesdatum. Det för att om vi hittar fina tapeter och sån't så kan vi köpa det redan innnan, sen vill jag ha upp rullgardiner också omgående till sovrummen och då måset vi ju ha fönstermåtten. Annars är det speciellt I:s rum som känns angeläget att få iordning så fort som möjligt.
Men det ska bli spännande, jag har ju själv inte varit inne där sen juni när det var visning.

Men en sak irriterer mig fruktansvärt mycket och det är alla avgifter som tillkommer när man nu har köpt husoch ska flytta! Det räcker inte med att man ska betala jä*la dyrt för pantbrev och lagfart (som jag fortfarende inte förstår hur det kan kosta så mycket för papper) nä sen tillkommer uppläggningsavigifter på det med. Sen ska vi inte tala om adressändrignar, flytt av telefon, bredband mm. Gaaahh, det känns helt vansinnigt helt enkelt och inte har man något som helst att sätta emot, utan det är bara att ta det.

Annars så lunkar det på, i helgen ska vi upp till min mamma och hennes man, sover även där. J ska springa Midnattsloppet och jag och I ska umgås och bara ha det skönt. Hoppas på lite sol och värme, det vore helt rätt!
Ikväll ska jag träna också, spinning. Känns alltid så himla jobbigt innan man är där men alltid så otroligt skönt efteråt. Och så vet man att man kan sjunka ner i soffan sen men riktigt gott samvete. Håller på att läsa Sjöjungfrun (Camilla Läckberg) nu, rätt bra. Men jag har blivit så störd av min studietid, kan inte läsa böcker ordentlgit längre utan när det är lite trist eller allt för mycket beskrivningar i en bok så börjar jag skumläsa. Det för att komma fort fram till det viktiga.

Ok, over and out.

PS. Om ni tycker att det är mycket stavfel, så är det säkert helt rätt. Men jag skriver fort (och slarvigt säkert) men det är min blogg och jag orkar inte hålla på att rättstava så ni får helt enkelt stå ut ni som läser :-)

Måndag måndag

Det är redan måndag em och jag har inte hunnit blogga!
Idag märks det att de flesta semestrarna är slut, fm har gått väldigt fort vilket är rätt skönt det också.

Helgen som var då:
Fredag hälsade vi på kompisar, blev även bjudna på mat vilket var jättegott. Tack L för den goda maten och även chockladmuffinsen såklart hehe.
Lördag var vi barnvakt åt svägerskans barn hela dagen, kul men trött var man sen på kvällen när vi alla kom hem. Efter att ha lagt I tittade vi på film och åt godis.
Söndag lämnade vi I till farmor några timmar och sen så packade å packade vi en massa. Flytten börjar närma sig med stormsteg. Att det finns så mycket saker i en lägenhet på 54 kvm... Sen på em tog hela familjen en cykeltur, bl a till nya huset och såklart även lekparken. Sen var det att steka pannkakor till middag, fixa I:s dagisväska och ha lite söndagsmys när kvällen började närma sig.

En skön helg som gick alldeles för fort!

Kram


Äntligen

...lyckades jag släpa iväg mig igår till gymmet. Körde body pump i en timme, skönt men asjobbigt. Idag känner jag av det kan jag lova, speciellt när jag går upp eller nerför trappor.

Men ärligt talat, vad är det med detta väder??? Det är 8 augusti och det är som om det vore höst tre gånger om, så jobbigt. Helt slut känner man sig, men jag är säker på att sommaren kommer att komma en sväng till men ändå.

Fredag idag, jätteskönt! Funderar på om jag ska föreslå en tur till Ea i em för övriga familjen, glo lite i affärer och så. Nåt vill jag göra känner jag, synd att inte Ikea ligger på lite närmre avstånd, annars är det alltid kul tidsfördriv.

Så då!

Vemodig

Så har vi sålt lägenhten då... det känns jättebra men samtidgt lite vemodigt.
Det är här vi har levt livet under många många år tillsammans, först två och nu tre. Den är liten, mysigt och alldeles perfekt men den börjar bli lite trång, för den där tredje personen börjar ta sitt ytrymme och det med råge :-)
Och vi är ju redo för huset, men samtidgt känns det väldigt stort och lite skrämande - ungefär som när jag var gravid och inte alls visste vad en liten bebis egentligen innebar.

Men så är det väl ofta när man känner att det är stora saker som sker i en liv, det är med skräckblandad förtjusning man  möter dom. Det som är tryggt, är just tryggt, invant och bekvämt men samtidgt ger det inte tillbaks så mycket längre och det är då man måset hitta nya utmaningar.
Nu kanske någon tänker att vadå, hon talar om ett hus som om det vore värsta äventyret - och ja, för mig är det det! Det är mitt och J:s hus, det är vårat lån (hjälp, har vi lånat så mycket pengar??!! Galet...), det är vår utmaning, det är vårat äventyr!

Tänk att man alltid lever i framtiden.. är inte det lustigt, när man så ofta talar om att leva för dagen. Men man är ju alltid där, i nästa dag, i nästa vecka, nästa månad - med en agende som talar om vad som sker för en.

Oj, nu blev jag visst djup. Måste vara för att jag skriver på kvällen istället för tidig morgon, då har inte min hjärna hunnit vakna till än utan då bara skriver jag rakt av utan att tänka så mycket.

Ska inta soffan nu, är gräsänka ikväll då J träffar en kompis för bastu och öl.
Kram

Inte mycket

Det har blivit lite av en vana att skriva det första jag gör på morgonen, känns skönt att få lufta tankarna lite.
Fast idag vet jag inte alls vad jag ska skriva, inte mycket händer just nu.

Igår var jag så glad när jag slutade jobbet för att solen sken! Tänk att så lite kan få en på så bra humör!!
Jag och I tog en långpromenad som avslutades (som vanligt) i lekparken. Sen gick vi hem och när I lagt sig hade jag och J kräftfest, jättegott verkligen! Och vid 21.30 var jag dötrött och gick och la mig. Som ni ser, inte mycket händer just nu :-)

Tänker rekomendera en film och en bok idag:
Film: Juno
Bok:  Inte utan min dotter

En ny film och en gamal bok.
Filmen är både rolig, sorgsam, härligt språk och tänkvärd.
Boken har jag säkert läst minst fem gånger och är en sann berättelse, hemsk, varm och gripande.

Hej hopp!

Gottegrisen har talat

Jag har tänkt att jag ska träna hela veckan som varit hittills, men så har det inte blivit - igår blev det istället god mat, rabarberpaj med vaniljvisp och sen på kvällen en dubbel daim på det... hm, känns ju så där! Men GOTT var det, det är säkert.
Ikväll ska vi äta kräftor, J stod och kokade egen lag igår kväll så när vi har lagt I för kvällen ska vi ha vårat eget lilla kräftparty hihi. Mmm det är så gott med kräftor!

Tankar då. 
Jag funderar mycket på hur huset ska inredas, det är så många kvadrat (139 kvm + biarea 139). Det är skillnad mot våra 54 kvm idag, typ en möbel i varje rum blir det haha. Samtidigt ska jag försöka att inte hetsa att allt ska bli klart på nolltid, för jag vet ju att det är bättre att bo in sig lite och se hur man vill ha det och vad man behöver också. Det är nog bra att vi åker till Thailand rätt snart efter inflytten, för då kommer det automatisk bli så att vi inte kommer hinna göra så mycket utan det får ta den tid det tar.
Sen finns det några "måsten" och det är att isolera vinden och det måste vi göra innan vi åker till Thailand och sen så I:s rum vill jag ha iordning så fort det går, så han känner sig hemma i sitt nya hem och rum. Sen måste vi också renovera badrummet på entréplan, men det gör vi nog efter jul och vi har dusch i källaren som vi får använda så länge. Det ska bli kul att få (ja få och få blir det ju inte utan betaaaala vacker får man ju göra) ett badrum som man själv vill ha det och fräscht, liksom ingen annan som använt det sen när det är klart då.

Nu börjar jobbdagen!

Busar av olika slag

Ja det finns ju det, t.ex. idag är det busväder och sen så finns det ju snorbusar och min son kan vara en riktig buse mellan varven.
Men vad det regnade när jag åkte bil till jobbet idag, kändes som det var oktober eller något... känns trist när man blir påmind om att det snart är höst igen. Även fast jag kan tycka det är riktigt mysigt med regn och rusk så är det så mycket bättre när det är sol och värme!

En fundering:
Här om dagen berättade jag för en person som jag egentligen knappt känner att jag fått nytt jobb, och fast anställning  och att jag kände mig glad över det. Responsen var "Åh ska du börja jobba där, det låter ju lagom kul. Jag har ju ingen vidare bra erfarenhet av den myndigheten och bla bla bla"... Jag blev ärligt talat paff. Hur kan  man få för sig att säga så när jag berättat just att jag fått nytt jobb och är glad över det? Jag skulle aldig säga så även om jag hade negativa tankar om stället. Jag hade sagt "Grattis, vad roligt för dig". Det är ju inte vikgit för mig  (eller här då, den pesonen som jag berättade det för) huruvida jag tycker jobbet är kul eller inte! Det finns massa jobb som jag tycker verkar astråkiga, men det är ju himla tur att det finns andra som inte tycker det....
Men jag kunde inte låta bli att säga att "ja jag kommer ju inte behöva ha någon direkt kundkontakt och slipper med andra ord att ha med såna som dig att göra", jag sa det med glimten i ögat men ändå så låg det verkligen ett allvar i det.

Det här är bara ett exempel på hur jag tycker att ordet "ärlighet" missbrukas. Att vara ärlig är inte att säga precis vad man tycker och tänker i precis alla lägen enligt mig. Att vara ärlig är att säga ifrån när något är orätt, när någon frågar dig specifikt att vara ärlig i en viss fråga eller i ett visst val, att våga stå för sig själv, att ta konflikter - ja listan kan göras lång, men inte att bara blaha blaha - enligt mig!

Tisdag då och vad händer idag? Jobba såklart, sen på em/kvällen är vi inbjudna till kompisar på middag och sen blir det väl tidig sänggång som vanligt. Det är skönt att komma tidigt till jobbet men jag har märkt att jag är sååå trött om kvällarna, igår orkade jag inte ens se klart CSI... då är jag trött kan jag lova!

Hej och hå i snålblåsten!

Helgen

Det är måndag, ny vecka... tidigt på jobbet, skönt!
Helgen har varit mycket bra!

I fredags var det bara lugnt, lördagen spenderades hos min mamma och hennes man. Det var grillfest, tyvärr var ju vädret riktigt dåligt men det var lyckat iaf. Gooood mat och gooood efterrätt! I söndags var vi på djurpark, bara vi 3 vilket var skönt och mysigt. Tycker det är så riktigt kul att titta på djur och I älskar det. Höjdpunkten tror jag för honom var nog att klappa getterna, urgulliga verkligen och riktigt kelsjuka.

Ja, helgen i korthet. Det var en precis så där lagom aktiv helg som gör att det känns att man har "gjort" något men samtidigt känner sig utvilad såhär på måndag morgonen.

Ciao!

1 augusti - nedräkning

Idag börjar nedräkningen för tre saker:

1. Om en månad flyttar vi in i villan!
2. Om en månad börjar jag mitt nya jobb!
3. Om 3 månader åker vi till Thailand igen - härliga 5 veckor denna gång!

Det är roliga saker och i alla fall dom två första sakerna är spännande och helt nya och jag vet att det kommer kräva massor av energi från mig, men jag ser fram emot det hur mycket som helst!
Thailand har vi nu varit i flera gånger så jag vet ju på ett ungefär vad som väntar, vad vi behöver packa och ännu viktigare, vad som inte behövs packa. Ja längtar till ALLT!

Annat då.
Idag i bilen till jobbet lyssnade jag på radio som vanligt och precis innan jag kom fram till jobbet spelades "I'll be missing you" med P.Diddy. Tycker det är en låt som är bra, som fortfarande håller på något sätt. Annars brukar jag inte sia så mycket om låtar och sångartister då jag gjorde bort mig rejält när Britney Spears kom ut med sin "Baby one more time". Jag sa till min bästa vän L att det där, det är bara en "one hit wonder" haha SÅ fel jag hade då!

Idag är det fredag. Skönt, men förstår inte hur veckan bara har svischat förbi! Skönt tycker jag att J och I fortfarande är hemma och har semester, det gör att jag kan komma tidigt till jobbet och även gå tidigt. Hoppas värmen och solen håller i sig nu, det är så himla skönt och avkopplande att komma hem och dra raka vägen ner till stranden för ett em dopp.
Min son I bara älskar att bada, han är verkligen hetl galen! För att vara 2½ år är han också väldigt kaxig i vattnet, på gott och ont... han bara går till exempel rakt ut tills han inte bottnar längre och sen när man tar upp honom så bara garvar han högt och skriker "Jag är bäst!", bra att inte vara blygsam förvisson men inte vidare klokt att gå ut på djupt vatten när man inte kan simma (vilket han tycker han kan såklart.. hmm).

Nämen, man kanske ska börja jobbdagen!
Over and out

RSS 2.0