Just ja

Jag skriver ju inte så ofta längre, men ärligt talat så orkar jag bara inte för tillfället. Är jättetrött på kvällarna, vilket är som det brukar vara när man precis håller på att komma in i ett nytt jobb och samtidigt håller på att försöka få ordning på en stora vill OCH planerar inför stundande resa!

Men för er som kanske går in här fortfarande så måset jag säga att jag trivs så jättebra på mitt nya jobb, skrattar varje dag! Arbetsuppgifterna är avancerrade absolut men utmanande, intressanta och roliga!
Jag tror och hoppas att detta är "mitt" jobb som jag letat efter - i alla fall just nu!

Huset börjar vi få lite ordning på tycker jag, vi har däremot mycket, mycket yta som vi inte riktigt vet än hur vi ska fylla och möblera. Men det är bra, för det betyder att det kommer bli många resor till Ikea framöver :-)

Resan närmar sig med stormsteg, en månad bara kvar! Men visum är fixat, nu åtestår att betala lite hotell och se över hur vi ska ta oss från olika ställen. Och sen skriva packlistor, sån är kul och perfekt att ägna tågtiden till :-).

Men nu räcker det för idag, vi ska snart ha kompisar som kommer och hälsar på så det är bäst jag klär på och fixar i ordning mig lite.

Ciao!

Älskade unge

Måset bara skriva om hur min son I får mig att skratta så jag gråter klockan 05.30 en fredag morgon!
Men först så måset jag ju säga att I är rätt så otålig och ivrig av sig så när man berätta om något kul/spännande/häftigt /någo som han längtat efter/ser fram emot och som ska hända i framtiden så har I svårt att glöma det och vill att allt ska hända på en gång!

Så i fredags morse vaknae han som sagt runt 05.30 och var pigg som en liten lärka och alldeles sprudlande glad och ivrig över tre saker (i ordningen dom kom ut ur hans mun är dom nedskrivna):

1. Att morfar kommer med paket på söndag - längtan!
2. Att katten Stina nu bor hos oss och fanns nu denna morgon utanför sovrumsdörren - spännande!!!
3. Att vi köpte bananer kvällen innan som vi skulle skiva ner i youghurten. Det hade ju I velat ha hela veckan och nu fanns  det hemma - åh han bara längtade efter att få gå upp och äta frukost!

Tänk själv att bli lycklig över bananer! Det är så härligt att titta på I och se hans iver, glädje och genuina uppskattning och längtan efter allt det jag nämnt nyss och så mycket, mycket mer! Jag har en sådan tur att jag får dela denna iver och glädje genom min son - jag blir alldeles varm inombords när jag tänker på det.
Vet att detta låter som en klyscha men i mitt liv är den sann: Att få ha barn, min son I, är lyckan i livet! Och att sen att jag fått honom med en sån fin man som min J, det är lycka för mig!

Hej!



Så länge sen

När man inte har skrivit på ett tag så tar det emot att skriva blogg igen. Men, men nu ska jag försöka i alla fall.

Som sagt, vi har flyttat in i huset nu och det är jättehärligt verkligen att få ha stora ytor (och JA det är verkligen stora ytor!) och tomt, underbart! Dock har vi tyvärr inte kunnat utnyttjat tomten vidare mycket på em/kvällarna då det är vansinnigt mycket mygg ute. I ser ut som en prickig korv i hela ansiktet, stackarn. Till och med på dagis är dom inne mellan varven på dagarna för att det är så otroligt mycket mygg - knäppt.
Annars är det skönt att I har fått eget rum och även vi då :-), jag har verkligen saknat att kunna ligga och läsa  i sängen på kvällarna - det är för mig vardagslyx faktiskt.
Och sen igår blev allt med lägenheten också klart, vi (J) lämnade över nycklarna och fick övriga pengar från försäljningen insatt på konto så nu är vi officiellt på alla papper f.d. lägenhetsägare och nu enbart husägare!

Jobbet då! Det har också gått jättebra, trivs otroligt bra och imponeras varje dag över hur seriöst mottagen jag blir. Vi är ca 10 ny som börjat och går nu utbildning i ca 3 veckor. Tycker redan jag har lärt mig väldigt mycket och ser nu verkligen fram emot att få börja arbeta mer självständigt. Självklart kan jag inte låta bli att jämföra med min f.d. anställning och det är verkligen som dag och natt men å andra sidan så har jag ju verkligen vett att uppskatta det jag får nu, och gör det också!
Även pendlandet går bra, än så länge har ju tågen gått i tid så då vet man ju exakt när man är på plats (både på jobbt och hemma). Det är skönt att sitta på tåget, har redan hunnit läsa ut en bok ("Snabba Cash", bra bok som är skriven på ett annorlunda sätt) och att bara få ha tid att tänka... det får man inte så ofta när man kommer hem har en liten I som vill (och ska natruligtvis ockås ha det) ens fulla uppmärksammhet när jag kommer hem.

Nä just nu har jag inte så mycket mer att skriva. Det är ju lördag och jag ska njuta av helgen, min härliga familj och att bara vara!

Stor kram från MIG

Jag lever!

NU idag har vi äntligen fått internet! Så jag är tillbaka i cyberrymden - nice!

Först vill jag bara tacka ni alla som skickat sms till mig och lyckoönskat mig på nya jobbet - tack, det värmer!

Detta blir ett kort inlägg, orkar inte just nu så mycket mer men allt är toppen! Huset är underbart, jag trivs jättebra med jobbet och mina nya kolleger och ja, livet leker trots att hösten är här!

När allt är lite lugnare skriver jag lite mer, men nu vet ni att jag är tillbaka :-)

Puss!

RSS 2.0