Bilder från helgen

Måste säga att jag älskar vårat hus! Det är så underbart med stora ytor och vår mysiga tomt där I kan leka och busa hur mycket som helst och jag och J pyssla, fika, softa, grilla, sola, mysa - ja vad som helt enkelt! I helgen har I verkligen lärt sig att cykla och han älskar det och gissa om det går fort... det gör det alltid med vår älskade unge :-)


l


Tre små ord

Igår morse vaknade jag av att en liten hand klappa mig på ryggen och sa "Älskar dig mamma" - då spelade det ingen roll att klockan var 06.30 - jag var pigg som en lärka och  lycklig som få!

Kram

Påsken i lite bilder

Det har ju varit en väldigt fin påsk både vädermässigt och allmänt, vi har i stort sett tillbringat den ut och runt huset. Lite påskmiddag hos diverse föräldrar har vi också hunnit med :-)


GLAD PÅSK



Blommor från jobbet

Fick så fina blommor från mina kolleger på jobbet.  Känns fint att veta att folk bryr sig om en
Fick så fina blommor från mina kolleger på jobbet.
Känns fint att veta att folk bryr sig om en

Fint med vänner

Vill tacka mina fina vänner L, M och T som skickade en jättefin bukett (och chocklad) igår till mig. Det värmer att veta att ni finns där för mig nu när jag går igenom en jobbig tid.    Vill tacka mina fina vänner L, M och T som skickade en jättefin bukett (och chocklad) igår till mig. Det värmer att veta att ni finns där för mig nu när jag går igenom en jobbig tid.

RSS 2.0