3 år

Min älskade plutt I fyllde 3 år igår!
Det är helt otroligt att tre år har gått sen den där morgonen på BB när han föddes. Då var han så pyttepytte liten så man nästan börja lipa varje gång man tittade på det där lilla knytet!
Nu är han ju såklart mycket större, pratar och pratar och har ett rasande sug av att lära sig om allt och alla - det är så häftigt!
Tror aldrig att jag har kommit ihåg tre år bakåt i tiden så bra som från den dagen I föddes tils idag.

Åh älskar min lilla Ivrige I!

Puss & kram från en stolt mamma

? och 2008

Jag har inte bestämt mig än om jag ska fortsätta blogga eller inte... men tills jag bestämt mig för antigen ja eller nej så blir det ett till inlägg!

Så här i slutet av året så kan det ju vara på sin plats med en liten tillbaka blick på det gångna året:

Början av året var rätt tempofyllt; Det var mycket (och tufft) rent jobbmässigt, privat var det slutspurten i bröllopsplanering och som sen resulteratde i min och J:s fantastiska bröllopsdag den 16 februari. Vilken dag, helt fantastiskt och jag kan för mitt liv inte förstå att vi snart har varit gifta i ett år!!
Våren gick fort, kändes som I var sjuk minst var  och varannan vecka! Farmor så sjuk. Jag bestämde mig också för hur jag ville ha det jobbmässigt = inget jobb är värt hälsan eller familjen. Sommaren kom. Min älskade farmor gick bort, tungt men ändå ro för att hon nu fick lugn. Tempot saktades ner, blev med nytt jobb och med hus.  En skön och rätt rengnig sommar flöt förbi och mynade ut i höst. Slutade gamla jobbet, flytade in i huset och började nya jobbet - allt på 3 dagar. Slitsamt, men skoj, förväntansfullt och pirrigt!  Farfar fick en stroke, det gick bra men orolig. Intensiv höst med mycket nytt som trängdes inne i huvudet men en oas hägrade i form av 5 veckor i Thailand med mina älskade killar J & I. Fantastiska veckor men självklart med lite turbulens i slutet av resan. Hemma igen lagom till julhysterin. Skoj att pynta hus, gran och allt runtom. I:s förväntan inför jule, härligt. Ocn nu är julen över och jag sitter här proppmätt på hemmagjord kola!

Det har varit ett år att minnas, både roligt och ledsamt. Men framförallt ett år då jag känner att jag faktiskt förstår vad som är viktigt för mig att prioritera i mitt liv.

God fortsättning!

RSS 2.0