Lördag

Lördag kvällen håller på att lida mot sitt slut och jag tänkte dela med mig lite av dagen som  varit och så.

För en gångs skull hade vi absolut inget inbokat, eller ja i alla fall inte jag och I - J fortsatte med att isolera vinden. Så efter att I sovit lunch, så gjorde vi två en utflykt. Vi åkte tåg mellan vår station och två stationer längre bort (ca 20 minuters tågresa). Klev av i det pyttelilla centrumet, gick in på Ica och I fick lägga några godisar i sin lördagspåse, gick tillbaka til tågstationen och väntade på tåget hem igen.
Tänk att en sån liten utflykt kan vara en sådan lycka för en snart 3-åring. Och även för mig! Och jag hade ingen aning om hur många tunnlar det är mellan dessa stationer - när jag åker till jobbet läser jag för det mesta Metro och är inte det minsa uppmärksan inser jag. Det är så kul att upptäcka, genom I, det som finns precis framför näsan på en!

Annars är jag gräsänka ikväll, J:s syster har inflyttningsfest och J är själv där då vi inte har barnvakt till I och även för att jag inte är upplagd för fest då jag är genomförkyld. Har varit rätt tufft att jobba hela veckan då jag egentligen bara velat vara hemma och snörvlat ifred. Men, men ibland är det som det är.
Så därför har det varit extra skön att bara få tagit det superlugnt ikväll - har tittat på "Sex and the City" filmen, kanske inte direkt världens bästa film men helt perfekt för en lördagskväll när man bara vill ha det lite myspys!
I och jag hann också göra cockladbollar efter middagen så några sådana har också slunkit ner i min mage - känner mig rätt mätt och rätt nöjd med lördagen :-)

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite och sen hoppas jag min man snart kommer, för jag sover så dåligt utan honom bredvid mig!

God natt

RSS 2.0