Brandstationen och nappar

Idag har varit en stor dag!
En stor dag framför allt för I, men även för oss som föräldrar.
I har lämnat bort sina nappar, dom är ute ur huset.
Redan i höstat när vi börja prata om att det snart är dags att sluta med nappen, så sa I att då är det till branmannen han vill ge napparna till.
Av lite olika anledningar har det dröjt ut lite på tiden med avskaffande av napp, men imorse sa var det dag på I:s egen begäran!
Så vi åkte ut till brandstation på fm för att ge påsen med nappar till någon snäll brandman. Tyvärr var det ingen som öppnade... lite off begav vi oss hem igen. Men skam den som ger sig, på em gjorde vi ett nytt försök. BINGO! En supersnäll branmann öppnade och tog emot påsen med I:s nappar och självklart förevigade jag ögonblicket på kort (ska lägga upp sen här, jag lovar hihi). Den snäll abrandmannen sa att tyvärr kunde vi inte komma in och kika idag då han skulle ha övningar alldels snart men han gav oss ett nr och sa att ring nångon annan helg och hör om det är lugnt att komma då. Jättegulligt, vi som inte hade räknat med en sådant bemötande utan bara att få lämna napparna! Dessutom fick I barnbrandhjälmar i plast (hela 4 st) och en fin målar/pysselbok med brandteama såklart av den gulliga branmannen!

Kan inte fatta hur stor min I är!
Såklart har han frågat lite om napparna nu men ja, nu finns dom ju inte här längre så nu är det bara att ta den eventuella kampen som kan komma. Men det viktiga är att I har gett nappen bort själv, inte vi som tog den ifrån honom!
Och sen så hjälper ju lördagsgodiset ju till också...

Kram

Kommentarer
Postat av: jorma

Va kul att du bloggar! Hur kommer det sig att ni lämnade nappar till brandstationen? nyfiken jorm Brikar barn göra det? Eller är det söta lilla I:s påhitt helt hux flux? Han börjar bli stor nu, utan napp o allt :) Kram

2009-01-10 @ 22:13:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0